Campanii AdWords

Adwords este una dintre cele mai rapide metode de a poziționa site-ul în topul rezultatelor motoarelor de căutare

Ce este AdWords?

Adwords este una dintre cele mai rapide metode de a poziționa site-ul în topul rezultatelor motoarelor de căutare. Campaniile Adwords au rolul de a transmite un mesaj precis către un public țintă folosindu-se de anunțuri. Anunțurile pot fi sub formă de text sau sub formă de imagine. Click-ul dat de către un client pe un anunț, fie că este text sau imagine, se plătește însă tu deții controlul asupra bugetului și tu vei lua hotărârile în acest sens.

Ne bazăm pe buna pregătire profesională și pe metodologia unică specifică acestor campanii și te asigurăm că aceste campanii vor avea efecte neașteptate în ceea ce privește click-urile, vizitele sau tranzacțiile online.  Vei avea parte de o campanie  care să-ți aducă prestigiu brandului pe care îl reprezinți. Cu specialiștii noștri vei fi ferit de pierderi neprevăzute privind bugetul tău. Vor fi meticuloși și atenți să nu se strecoare nici o eroare în procesul de implementare a campaniei Adwords.

Ești deja beneficiar al campaniilor Adwords? Ai nevoie de o analiză gratuită a rezultatelor ?

Te așteptăm să ne contactezi. Profită de avantajul că la noi evaluarea campaniilor se face gratuit.

Campaniile AdWords

Campaniile AdWords

Te-ai hotărât să faci mai vizibilă afacerea ta? Este cazul să apelezi la Campaniile de promovare Google Adwords, cel mai folosit instrument de promovare a site-urilor. Viziunea noastră creativă îți va aduce rezultate concrete. Folosind campanii de căutare, de afișare, de remarketing sau video pe you tube îți vei atrage potențiali clienți  interesați de serviciile sau produsele tale.

AdWords: Campanii de căutare

Campaniile Google Adwords mai sunt denumite campanii PPC, Pay per click, adică se plătesc doar când un vizitator dă un click pe anunțul dvs.

Campaniile de PPC dau rezultate vizibile când sunt realizate cu profesionalism. Trebuie să se țină seamă de toate elementele importante care compun o campanie eficientă de marketing PPC: alegerea cuvintelor cheie, anunțuri relevante și atractive etc.

Veți fi mulțumiți de serviciile noastre de management a Campaniilor de Advertising PPC!

Suntem o firmă certificată și parteneră Google Adwords. Vom realiza o campanie PPC potrivită afaceii dvs. și dacă va fi nevoie  vom interveni pe parcurs pentru a o face cât mai eficientă. Nu vom aplica strategii deja folosite pentru alți parteneri. Fiecare client se va bucura de o strategie de campanie PPC personalizată.

Suntem dornici să vă ajutăm, să vă poziționăm afacerea acolo unde caută cei mai mulți utilizatori, în primele pagini Google.

AdWords: Campanii de Afișare

Recurgând la acest tip de campanie, afacerea dvs este cunoscută prin intermediul reclamelor. O poveste atrăgătoare despre produsul sau serviciul dvs prezentată prin imagini intereactive va atrage publicul interesat. Canalele publicitare ce pot fi folosite sunt cele din rețeaua Displey Google.

Anumite forme de publicitate de afișare vin în sprijinul campaniilor de căutare. Se întâmplă mai ales în cazul acelor forme de publicitate care au ca țintă comportamentul utilizatorului.

Foarte mulți dintre clienții noștri beneficiari ai campaniilor de căutare găsesc oportun să treacă la un alt nivel, adică la campaniile de advertising de afișare.

Campania display advertising se folosește de anumite filtre pentru a acapara interesul publicului țintă.

AdWords: Campanii de Remarketing

Această campanie îți poate aduce clienții care te cunosc, dar încă nu sunt siguri că vor produsul tău. Printr-un mesaj convingător, îmbrăcat în imagine sau text, acești clienți pot fi determinați să se întoarcă pe site-ul tău și să comande produsul.

Remarketink-ul poate fi o formă de publicitate de afișare sau de căutare care se adresează utilizatorilor ce au accesat deja site-ul tău însă nu au fost destul de hotărâți să comande un anumit produs, sau în termeni mai tehnici, nu au convertit.

Ce anume îi poate determina pe utilizatori ca să se răzgândească?

Un text cu un mesaj foarte țintit care se adresează direct utilizatorului și care-i sugerează să revină pe site și să finalizeze operațiunea la care inițial renunțase.

Obiectivul nostru este să nu te lăsăm să pierzi utilizatorii/clienții care ți-au apreciat serviciul/produsul vizitând site-ul, dar care din motive neștiute au renunțat să acționeze în modul dorit de tine. De aceea,  lor le oferim șansa de a se întoarce, iar ție posibilitatea de a mai câștiga un nou client. Dacă te-ai gândit să investești într-o campanie publicitară de remarketing, ai ales înțelept! Ratele de conversie pentru campaniile de remarketing sunt foarte mari comparativ cu publicitatea făcută prin campaniile de afișare sau căutare.

AdWords: Campanii Video pe YouTube

Un filmuleț interesant care reușește să capteze atenția, care emoționează va fi un mijloc eficient de atragere a clientului înspre brandul tău. Însă pentru a-și îndeplini misiunea pe deplin trebuie să știi unde ai dori să apară aceste anunțuri video, cui să fie difuzate. În acest sens, noi suntem în măsură să te sfătuim. Concepem și derulăm campanii Video pe You Tube, putem controla spațiile unde se pot difuza filmulețele, dar și cui sunt afișate. Dacă alegi publicitatea prin Video pe You Tube ești avantajat din mai multe puncte de vedere. În primul rând, te faci cunoscut într-o manieră plăcută, iar un video conceput creativ ajunge repede la publicul care „gustă” un astfel de mesaj și care se identifică cu brandul tău.

În avantaj ești și în ceea ce privește costurile. În cazul anunțurilor Video plătești numai atunci când utilizatorul  urmărește 30 de secunde din filmulețul publicitar.

Dorești să derulezi o campanie Adwords? Noi suntem instruiți să te ajutăm. Avem toate recomandările pentru a crea și pune în practică campania de care ai nevoie!

Studii de caz

Mai jos va invitam sa vedeti rezultatele SEO ale unor proiecte

Consultanta pentru yachturi

Companie dezvoltare software

Companie de livrare mancare la domiciliu

Serviciile noastre

Oferim servicii SEO cu plata pe rezultate, content writing, campanii AdWords, campanii SMM (Social Media Marketing), web development, web hosting & maintenance.

Optimizare SEO

Optimizare SEO (Search Engine Optimization) reprezintă un mijloc foarte des folosit în marketingul online  prin care se obține...

Content Writing

Content Writing și SEO Copy Writing sunt două servicii care urmăresc crearea unui conținut original și de calitate pentru site-ul dvs....

Campanii AdWords

Adwords este una dintre cele mai rapide metode de a poziționa site-ul în topul rezultatelor motoarelor de căutare. Campaniile Adwords au rolul de...

Let’s Do Something Better Together!

Call Now Button